Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...
Ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης υπερασπίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Φυσικά ποιος είπε ότι η χούντα έφυγε!! Το συστημα ΝΔ το έφτιαξαν για να τους υπερασπίζουν μαζί με τα κολλητολαμόγια.

«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» Καληνύχτα Νεοέλληνα, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ, αν εσύ δεν ξυπνήσεις. Καληνύχτα...

Γυρίσαμε στην εποχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε, τα ΜΜΕ τα ταΐζουν με χρήματα και θάβουν τις ειδήσεις. Οι κυβέρνηση των άριστον έχει γίνει των αχρήστων.

Δώσε στο ταμείο Αλληλεγγύης Αποπληρωμής του Χρέους (μαζί τα έφαγαν) για να δώσουν στις τράπεζες και εργοδότες. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την έκαναν, οι εργοδότες οι μέτοχοι και το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην παραλαμβάνεται DVD και φωτοτυπίες, είναι ένα ανεπίσημο πιλοτικό πρόγραμμα για να καταργήσουν τα βιβλία.

Μαζεύτηκαν αυτοί που τα έφαγαν μαζί για να δούνε τι θα φάνε ακόμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Οι ίδιοι στα φαγοπότια πάλι. ΠΑΣΟΚ Μαζί τα έφαγαν. Πρώτα ο Πολίτης, θα ισοπεδωθεί!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤEΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

Clipart

15 Ιουν 2014

Τμήμα Τουρισμού: ΟΧΙ στο ξεπούλημα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,


Η απόφαση οκτώ υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τη συνέχιση της «σαλαμοποίησης» της δημόσιας περιουσίας και τη μεταφορά της στο ΤΑΙΠΕΔ, λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογές, είχε στόχο το αντισυνταγματικό Ταμείο να καταφέρει να ελέγχει πλέον των 1.000 ακινήτων, σύμφωνα με τους μνημονιακούς όρους.

Εκτός από τις εκτάσεις και εγκαταστάσεις του παραλιακού μετώπου (το οποίο βρίσκεται ουσιαστικά εξ ολοκλήρου πλέον σε ιδιωτικά χέρια), τα συγκροτήματα «Ξενία» σε Ναύπλιο και Κέρκυρα και δεκάδες παραθαλάσσια ακίνητα, στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ πέρασε και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, έκτασης 11.110 στρεμμάτων.

Θυμίζουμε πως ήδη από την κατάθεση του ν.4179/2013 του υπουργείου Τουρισμού πέρσι, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει πως η οριοθέτηση υπάρχοντων χιονοδρομικών κέντρων, αλλά και η... επινόηση νέων (!), αγνοούσε τις τρομερές ελλείψεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής, προσωπικού και εγκαταστάσεων ασφαλείας. Αντιθέτως, μόνη πρόθεση του υπουργείου ήταν να αδειοδοτήσει χιονοδρομικά κέντρα που δεν πληρούσαν σχετικές προδιαγραφές, ώστε να διευκολύνει τη μεταφορά τους στο ΤΑΙΠΕΔ και το ξεπούλημα τους. Ιδιαίτερα μνεία δε, υπήρχε σε «φωτογραφική» διάταξη για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Δεν υπάρχει καμία βάσιμη αιτιολόγηση εκ μέρους της κυβέρνησης για την αναγκαιότητα παραχώρησης ενός μοναδικού τουριστικού «φιλέτου», που θα μπορούσε να αποτελεί πυρήνα τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή, αλλά και εισροής σημαντικών εσόδων για τη χρηματοδότηση των δημόσιων πολιτικών. Παράλληλα, χιονοδρομικά κέντρα, όπως αυτό του Παρνασσού, είναι στρατηγικής σημασίας για ένα διαφοροποιημένο μοντέλο δωδεκάμηνης τουριστικής περιόδου, με έμφαση και στις μορφές χειμερινού τουρισμού.

Οι συνέπειες που θα έχει το ξεπούλημα του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού στην οικονομία και στην παραγωγή της ευρύτερης περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας θα είναι τεράσιες. Το μόνο μέλλον που επιφυλάσσει η κοινή υπουργική απόφαση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού είναι η προνομιακή και «μονοπωλιακού» τύπου εκμετάλλευση από μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Η δημιουργία φαραωνικών «κλειστών» τουριστικών συγκροτημάτων θα απορροφήσει τις θετικές επιπτώσεις της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, αφήνοντας μαραζωμένες την τοπική οικονομία, εργασία και παραγωγή.

Καλούμε όλες τους τοπικούς κοινωνικούς, συλλογικούς και παραγωγικούς φορείς να αντιδράσουν και να αντισταθούν στο νέο έγκλημα που φέρει τη σφραγίδα των οκτώ μνημονιακών υπουργών. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους.

 Αποστολή / Αποθήκευση    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκπληξη.

Ένας μαθηματικός γρίφος που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πάρτε μολύβι και χαρτί:

1.Ορίστε ένα αριθμό για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

2.Πολλαπλασιάστε αυτό τον αριθμό με το δύο (2).

3.Προσθέστε πέντε (5).

4.Πολλαπλασιάστε με πενήντα (50).

5.Αν τα γενέθλιά σας γι ’αυτό το χρόνο έχουν περάσει, προσθέστε 1760. Αλλιώς προσθέστε 1759.

6.Αφαιρέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο χρόνο γέννησής σας (π.χ.: 1941, 1973, κλπ.).

Σ ’αυτό το σημείο έχετε φτάσει να έχετε ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο αριθμό (π.χ. 130, 351, 015, 2437 κλπ).


Το πρώτο ψηφίο αυτού του αριθμού (αν είναι 3ψηφιος, ή τα πρώτα 2 ψηφία αν είναι 4ψηφιος) πρέπει να είναι :

ο αριθμός για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

Αλλά η έκπληξη έρχεται τώρα !!!!

Τα υπόλοιπα δύο ψηφία αντιστοιχούν …

Στην ηλικία σας!!!!!