Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...
Ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης υπερασπίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Φυσικά ποιος είπε ότι η χούντα έφυγε!! Το συστημα ΝΔ το έφτιαξαν για να τους υπερασπίζουν μαζί με τα κολλητολαμόγια.

«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» Καληνύχτα Νεοέλληνα, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ, αν εσύ δεν ξυπνήσεις. Καληνύχτα...

Γυρίσαμε στην εποχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε, τα ΜΜΕ τα ταΐζουν με χρήματα και θάβουν τις ειδήσεις. Οι κυβέρνηση των άριστον έχει γίνει των αχρήστων.

Δώσε στο ταμείο Αλληλεγγύης Αποπληρωμής του Χρέους (μαζί τα έφαγαν) για να δώσουν στις τράπεζες και εργοδότες. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την έκαναν, οι εργοδότες οι μέτοχοι και το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην παραλαμβάνεται DVD και φωτοτυπίες, είναι ένα ανεπίσημο πιλοτικό πρόγραμμα για να καταργήσουν τα βιβλία.

Μαζεύτηκαν αυτοί που τα έφαγαν μαζί για να δούνε τι θα φάνε ακόμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Οι ίδιοι στα φαγοπότια πάλι. ΠΑΣΟΚ Μαζί τα έφαγαν. Πρώτα ο Πολίτης, θα ισοπεδωθεί!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤEΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

Clipart

23 Οκτ 2007

Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης
για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης, ενημερώνει τους συμπολίτες ότι θα πραγματοποιήσει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, απευθύνεται σε ενήλικες και αποβλέπει στην θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ενηλίκων πάνω στις δεξιότητες διαχείρισης του κινδύνου.

Το πρόγραμμα, που θα υλοποιηθεί σε κατάλληλο χώρο του Δήμου Ρεθύμνης, είναι μη επιδοτούμενο, η διάρκειά του ανέρχεται σε 103 ώρες οι οποίες κατανέμονται σε 23 συνολικά συναντήσεις. Ο κύκλος των συναντήσεων θα ολοκληρωθεί εντός 2 μηνών..

Οι Θεματικές Ενότητες τις οποίες καλύπτει το Πρόγραμμα είναι : σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, θαλάσσια ατυχήματα, προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος, ασύμμετρες απειλέςΟι Δεξιότητες που θα αποκτηθούν αφορούν : την ομαδοσυνεργατική δράση, την παροχή πρώτων βοηθειών, την αυτοπροστασία, τη διαχείριση κρίσεων, την ψυχοκοινωνική στήριξη πληγέντων, την οργάνωση καταυλισμών

Η εκπαίδευση των εθελοντών πιστοποιείται από τον φορέα υλοποίησης και διαχείρισης του προγράμματος. Από τους εκπαιδευόμενους όσοι θέλουν θα αποτελέσουν Ομάδα Εθελοντών του Δήμου που με τη συνεργασία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών θα παρεμβαίνει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην τοπική κοινωνία, θα επιμορφώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στις νέες εξελίξεις σε θέματα διαχείρισης κινδύνου και θα συμμετέχει στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών.
Βασική προϋπόθεση υλοποίησης του προγράμματος είναι η συμπλήρωση 50 αιτήσεων
Πληροφορίες για το πρόγραμμα δίδονται από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης (τηλ: 28310 - 50740) και από το ΚΕΠ Δήμου Ρεθύμνης (τηλ: 28310-21270).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμο ακούγεται!
Απορία: τελικά, είχε συμμετοχή;

Ελεύθερος είπε...

Μέχρι τώρα γύρω στα 15 άτομα.

Γιάννης Κούτρας είπε...

Ονομάζομαι Γιάννης Κούτρας και είμαι πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ (προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους). Θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην περιοχή σας. Το email είναι protekta2004@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΙΤΗΣΗ.
ΕΥΑΧΑΡΙΣΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Έκπληξη.

Ένας μαθηματικός γρίφος που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πάρτε μολύβι και χαρτί:

1.Ορίστε ένα αριθμό για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

2.Πολλαπλασιάστε αυτό τον αριθμό με το δύο (2).

3.Προσθέστε πέντε (5).

4.Πολλαπλασιάστε με πενήντα (50).

5.Αν τα γενέθλιά σας γι ’αυτό το χρόνο έχουν περάσει, προσθέστε 1760. Αλλιώς προσθέστε 1759.

6.Αφαιρέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο χρόνο γέννησής σας (π.χ.: 1941, 1973, κλπ.).

Σ ’αυτό το σημείο έχετε φτάσει να έχετε ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο αριθμό (π.χ. 130, 351, 015, 2437 κλπ).


Το πρώτο ψηφίο αυτού του αριθμού (αν είναι 3ψηφιος, ή τα πρώτα 2 ψηφία αν είναι 4ψηφιος) πρέπει να είναι :

ο αριθμός για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

Αλλά η έκπληξη έρχεται τώρα !!!!

Τα υπόλοιπα δύο ψηφία αντιστοιχούν …

Στην ηλικία σας!!!!!