Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...
Ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης υπερασπίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Φυσικά ποιος είπε ότι η χούντα έφυγε!! Το συστημα ΝΔ το έφτιαξαν για να τους υπερασπίζουν μαζί με τα κολλητολαμόγια.

«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» Καληνύχτα Νεοέλληνα, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ, αν εσύ δεν ξυπνήσεις. Καληνύχτα...

Γυρίσαμε στην εποχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε, τα ΜΜΕ τα ταΐζουν με χρήματα και θάβουν τις ειδήσεις. Οι κυβέρνηση των άριστον έχει γίνει των αχρήστων.

Δώσε στο ταμείο Αλληλεγγύης Αποπληρωμής του Χρέους (μαζί τα έφαγαν) για να δώσουν στις τράπεζες και εργοδότες. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την έκαναν, οι εργοδότες οι μέτοχοι και το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην παραλαμβάνεται DVD και φωτοτυπίες, είναι ένα ανεπίσημο πιλοτικό πρόγραμμα για να καταργήσουν τα βιβλία.

Μαζεύτηκαν αυτοί που τα έφαγαν μαζί για να δούνε τι θα φάνε ακόμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Οι ίδιοι στα φαγοπότια πάλι. ΠΑΣΟΚ Μαζί τα έφαγαν. Πρώτα ο Πολίτης, θα ισοπεδωθεί!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤEΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

Clipart

9 Απρ 2013

Τροπολογία - σκάνδαλο για τα δάνεια σε ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.

"Λάθρα" πέρασαν οι υπουργοί Ανάπτυξης την τροπολογία με την οποία δίνεται ασυλία σε όσους χορήγησαν ή θα χορηγήσουν δάνεια στα κόμματα (ουσιαστικά στα υπερχρεωμένα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ). Στη Βουλή την τροπολογία καταψήφισαν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και το ΚΚΕ, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή.

Ο τρόπος λειτουργίας και μη ενημέρωσης της Βουλής από τον Κώστα Χατζηδάκη και τον Νότη Μηταράκη είναι αποκαλυπτικός. Η τροπολογία για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. είχε γενικό αριθμό 390 και ειδικό 37. Κατατέθηκε εκπρόθεσμα (3 ώρες πριν τη λήξη της συνεδρίασης) από τους βουλευτές της Ν.Δ. Δημήτρη Χριστογιάννη, Δημήτρη Τσουμάνη και Διονύση Σταμενίτη.

Πώς την "έκρυβαν" Κ. Χατζηδάκης, Ν. Μηταράκης!

Στην ολομέλεια ο Κ. Χατζηδάκης επί πολλά λεπτά διάβαζε αναλυτικά τις 10 τροπολογίες που αποδέχθηκε - και μάλιστα μία τροπολογία του ΠΑΣΟΚ την διάβασε ολόκληρη! Όμως την κρίσιμη εκπρόθεσμη βουλευτική τροπολογία την "ξεπέρασε" με τη φράση "η τροπολογία με γενικό αριθμό 390 και ειδικό 37 γίνεται δεκτή". Και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους παριστάμενους βουλευτές: "Στη δική σας διακριτική ευχέρεια είναι να συμβουλευθείτε τα έγγραφα που είναι στη διάθεσή σας και να τοποθετηθείτε τώρα, αργότερα ή όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο στο σύνολό του. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία".

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να ενημερωθεί η Βουλή για το περιεχόμενο των τροπολογιών και υπενθύμισε δύο ιστορικά προηγούμενα: α) το 1930 σε ανάλογη περίπτωση νομοθετήθηκε και το σημείωμα που συνόδευε τις τροπολογίες και πέρασε στο ΦΕΚ η φράση "και ό,τι άλλο επιθυμεί ο κύριος Νικολόπουλος", β) την περίοδο Σημίτη κάποιες "φωτογραφικές" τροπολογίες είχαν ως αποτέλεσμα διαγραφές βουλευτών (Πάχτας, Βούγιας κ.ά.).

Άλλα αντ’ άλλων οι υπουργοί

Ο Κ. Χατζηδάκης είπε ότι είναι αρμόδιος για τις τροπολογίες που αφορούν το ΕΣΠΑ, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τα αεροδρόμια, και παρέπεμψε στον Ν. Μηταράκη, ενώ για τις βουλευτικές τροπολογίες σημείωσε: "Είναι τροπολογίες συναδέλφων που είτε τις είχαν παρουσιάσει εδώ είτε τις έχουν καταθέσει και είναι διαθέσιμες και μπορείτε να τους συμβουλευτείτε". "Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριόμαστε γι’ αυτό το πράγμα", πρόσθεσε…

Ο Ν. Μηταράκης διευκρίνισε ότι:


  • Κατατέθηκαν 10 βουλευτικές και υπουργικές τροπολογίες.


  • Έγιναν δεκτές οι 7.


  • Έγιναν αλλαγές στην τροπολογία 284 για τα δημόσια ΚΤΕΟ.


  • Έγινε νομοτεχνική βελτίωση στην τροπολογία για τις fast track επενδύσεις.


  • Χρειάστηκε να διαβαστεί όλη η τροπολογία (του ΠΑΣΟΚ). Για την τροπολογία που αφορούσε τα δάνεια των κομμάτων, ούτε λέξη!
Ο Δ. Παπαδημούλης με ανακοίνωσή του κατήγγειλε την "τροπολογία - σκάνδαλο" για τους τραπεζίτες "που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ". "Η σκανδαλώδης κυβερνητική μεθόδευση επιδιώκει να ακυρώσει τη διερεύνηση της τραπεζικής δανειοδότησης του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που έχει ήδη ξεκινήσει από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι έχουν ήδη καλέσει τους οικονομικούς υπευθύνους Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εξεταστεί η υπέρογκη και χωρίς τις απαιτούμενες εγγυήσεις δανειοδότηση των δύο κομμάτων από σειρά τραπεζών (Αγροτική, MIG, κ.λπ.)", πρόσθεσε και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ "θα εξαντλήσει όλα τα νομικά και πολιτικά μέσα για την ακύρωσή της".
Δ. Παπαδημούλης: Θέλουν να ακυρώσουν την έρευνα Πεπόνη - Μουζακίτη

πηγή: ΑΥΓΗ

 Αποστολή / Αποθήκευση    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκπληξη.

Ένας μαθηματικός γρίφος που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πάρτε μολύβι και χαρτί:

1.Ορίστε ένα αριθμό για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

2.Πολλαπλασιάστε αυτό τον αριθμό με το δύο (2).

3.Προσθέστε πέντε (5).

4.Πολλαπλασιάστε με πενήντα (50).

5.Αν τα γενέθλιά σας γι ’αυτό το χρόνο έχουν περάσει, προσθέστε 1760. Αλλιώς προσθέστε 1759.

6.Αφαιρέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο χρόνο γέννησής σας (π.χ.: 1941, 1973, κλπ.).

Σ ’αυτό το σημείο έχετε φτάσει να έχετε ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο αριθμό (π.χ. 130, 351, 015, 2437 κλπ).


Το πρώτο ψηφίο αυτού του αριθμού (αν είναι 3ψηφιος, ή τα πρώτα 2 ψηφία αν είναι 4ψηφιος) πρέπει να είναι :

ο αριθμός για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

Αλλά η έκπληξη έρχεται τώρα !!!!

Τα υπόλοιπα δύο ψηφία αντιστοιχούν …

Στην ηλικία σας!!!!!