Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...
Ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης υπερασπίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Φυσικά ποιος είπε ότι η χούντα έφυγε!! Το συστημα ΝΔ το έφτιαξαν για να τους υπερασπίζουν μαζί με τα κολλητολαμόγια.

«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» Καληνύχτα Νεοέλληνα, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ, αν εσύ δεν ξυπνήσεις. Καληνύχτα...

Γυρίσαμε στην εποχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε, τα ΜΜΕ τα ταΐζουν με χρήματα και θάβουν τις ειδήσεις. Οι κυβέρνηση των άριστον έχει γίνει των αχρήστων.

Δώσε στο ταμείο Αλληλεγγύης Αποπληρωμής του Χρέους (μαζί τα έφαγαν) για να δώσουν στις τράπεζες και εργοδότες. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την έκαναν, οι εργοδότες οι μέτοχοι και το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην παραλαμβάνεται DVD και φωτοτυπίες, είναι ένα ανεπίσημο πιλοτικό πρόγραμμα για να καταργήσουν τα βιβλία.

Μαζεύτηκαν αυτοί που τα έφαγαν μαζί για να δούνε τι θα φάνε ακόμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Οι ίδιοι στα φαγοπότια πάλι. ΠΑΣΟΚ Μαζί τα έφαγαν. Πρώτα ο Πολίτης, θα ισοπεδωθεί!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤEΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

Clipart

24 Απρ 2013

"Μίνι Μνημόνιο" έως την Κυριακή

Χαρακτήρα "μίνι Μνημονίου" θα έχει το πολυνομοσχέδιο που θα καταθέσει μεθαύριο η κυβέρνηση στη Βουλή, προκειμένου να ψηφιστεί με διαδικασίες-εξπρές έως την Κυριακή των Βαΐων.

Με διαδικασίες - εξπρές προωθεί στη Βουλή η κυβέρνηση το πολυνομοσχέδιο

Το εν λόγω νομοθέτημα θα αποτυπώνει το σύνολο της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης - τρόικας και στο Μαξίμου έχει δοθεί χαρακτήρας "εκτάκτου ανάγκης" στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία. Παράλληλα συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά υπογραμμίζουν την "ανάγκη" να υλοποιήσει ένα μέρος των δεσμεύσεων η κυβέρνηση, πριν από τη "μεγάλη επιθεώρηση" του προσεχούς Ιουνίου από την τρόικα. Αυτό διότι, όπως φέρεται να έχει επισημάνει σε αρκετούς υπουργούς ο Αντ. Σαμαράς, αν οι εκπρόσωποι των πιστωτών βρουν τα πάντα όπως... τα άφησαν προ τριών εβδομάδων, τότε η κυβέρνηση θα συρθεί σε νέα μέτρα, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για τη συνοχή και την πολιτική επιβίωσή της.

Με διαδικασίες κατεπείγοντος


Ως... είθισται πλέον, η κυβέρνηση θα προωθήσει το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή με διαδικασίες κατεπείγοντος, προκειμένου να ψηφιστεί έως την προσεχή Κυριακή, πριν κλείσει το Σώμα για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Στόχος είναι "να έχουν τελειώσει όλα" -όπως λένε κυβερνητικές πηγές- έως το Εurogroup της 13ης Μαΐου, όπου αναμένεται να εγκριθεί η εκταμίευση της δόσης. Εξάλλου αρκετές ημέρες νωρίτερα, στις 29 Απριλίου, θα συνεδριάσει το Εuroworking Group, προκειμένου να δώσει το "πράσινο φως" για την εκταμίευση της "μικρής" δόσης του... περασμένου Δεκεμβρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ.

Προβλήματα συνοχής

Όπως προαναφέρθηκε, με το πολυνομοσχέδιο αυτό ο Αντ. Σαμαράς θα επιδιώξει να κλείσει όλα τα θέματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, στο τραπέζι των συζητήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, έπεσε ακόμη και η ιδέα να συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο η αλλαγή του καθεστώτος απόδοσης ιθαγένειας, καίτοι ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία μεταξύ των συγκυβερνώντων αρχηγών. Όμως, καθώς αποτελεί κοινή εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο νομοθέτημα θα δοκιμάσει εκ νέου τη συνοχή της κυβέρνησης και τις αντοχές των συμπολιτευόμενων βουλευτών, εν τέλει η ιθαγένεια θα έρθει αργότερα, σε εύθετο χρόνο, ώστε να μη ναρκοθετηθεί τώρα η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή και την υπόθεση Κικίλια, οι σχέσεις μεταξύ των τριών εταίρων έχουν μπει εκ νέου σε τροχιά τριβών και διαφωνιών, ενώ ο Αντ. Σαμαράς επιμένει πως "δεν χρειάζεται σύσκεψη αρχηγών έως το Πάσχα", όπως λένε συνομιλητές του. Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός προκρίνει τη συνεννόηση μεταξύ των συγκυβερνώντων κομμάτων σε χαμηλότερο επίπεδο, δηλαδή σε διαβουλεύσεις μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πολυνομοσχέδιο - μαμούθ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί μεθαύριο στη Βουλή θα αποτυπωθούν όλες οι πτυχές της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης - τρόικας. Θα περιλαμβάνονται οι απολύσεις στο Δημόσιο, οι ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις Εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και η ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια" και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Στο ίδιο νομοσχέδιο θα θεσπίζεται η διατήρηση του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ και για εφέτος, ενώ, εκτός των απολύσεων, θα περιγράφονται και οι συγχωνεύσεις - καταργήσεις δημοσίων φορέων και οργανισμών. Επίσης θα διαχωρίζονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε εισπράξιμα και ανεπίδεκτα είσπραξης, ενώ "αγκάθια" για τις συμπολιτευόμενες κοινοβουλευτικές ομάδες θα είναι ορισμένες ρυθμίσεις για ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας Εσόδων και για απελευθέρωση επαγγελμάτων. 

Εφοπλιστών... εγκώμιο

Εν τω μεταξύ, χθες το απόγευμα, ο Αντ. Σαμαράς μίλησε σε εκδήλωση για την απόδοση στο Δημόσιο δύο φουσκωτών σκαφών, δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. "Οι Έλληνες εφοπλιστές αντιλαμβάνονται πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας", ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, που παρομοίασε τους εφοπλιστές (οι οποίοι διαχρονικά απολαμβάνουν καθεστώς προκλητικής φορο-ασυλίας...) με... τους "καραβοκύρηδες του παρελθόντος".
"Αυτές οι δωρεές γίνονται με το αζημίωτο και έναντι ανταλλαγμάτων. Τα κρυφά και φανερά μεγάλα προνόμια υπέρ των Ελλήνων εφοπλιστών μόνο στήριξη της ελληνικής οικονομίας στις δύσκολες εποχές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντίθετα μοιάζουν και είναι χορηγίες επικοινωνιακής σκοπιμότητας και, το χειρότερο, με σπόνσορα τον πρωθυπουργό της χώρας", σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρώντας στα... εγκώμια Σαμαρά.
 Πηγή ΑΥΓΗ
 Αποστολή / Αποθήκευση    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκπληξη.

Ένας μαθηματικός γρίφος που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πάρτε μολύβι και χαρτί:

1.Ορίστε ένα αριθμό για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

2.Πολλαπλασιάστε αυτό τον αριθμό με το δύο (2).

3.Προσθέστε πέντε (5).

4.Πολλαπλασιάστε με πενήντα (50).

5.Αν τα γενέθλιά σας γι ’αυτό το χρόνο έχουν περάσει, προσθέστε 1760. Αλλιώς προσθέστε 1759.

6.Αφαιρέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο χρόνο γέννησής σας (π.χ.: 1941, 1973, κλπ.).

Σ ’αυτό το σημείο έχετε φτάσει να έχετε ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο αριθμό (π.χ. 130, 351, 015, 2437 κλπ).


Το πρώτο ψηφίο αυτού του αριθμού (αν είναι 3ψηφιος, ή τα πρώτα 2 ψηφία αν είναι 4ψηφιος) πρέπει να είναι :

ο αριθμός για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

Αλλά η έκπληξη έρχεται τώρα !!!!

Τα υπόλοιπα δύο ψηφία αντιστοιχούν …

Στην ηλικία σας!!!!!