Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...
Ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης υπερασπίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών. Φυσικά ποιος είπε ότι η χούντα έφυγε!! Το συστημα ΝΔ το έφτιαξαν για να τους υπερασπίζουν μαζί με τα κολλητολαμόγια.

«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» Καληνύχτα Νεοέλληνα, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ, αν εσύ δεν ξυπνήσεις. Καληνύχτα...

Γυρίσαμε στην εποχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε, τα ΜΜΕ τα ταΐζουν με χρήματα και θάβουν τις ειδήσεις. Οι κυβέρνηση των άριστον έχει γίνει των αχρήστων.

Δώσε στο ταμείο Αλληλεγγύης Αποπληρωμής του Χρέους (μαζί τα έφαγαν) για να δώσουν στις τράπεζες και εργοδότες. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την έκαναν, οι εργοδότες οι μέτοχοι και το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μην παραλαμβάνεται DVD και φωτοτυπίες, είναι ένα ανεπίσημο πιλοτικό πρόγραμμα για να καταργήσουν τα βιβλία.

Μαζεύτηκαν αυτοί που τα έφαγαν μαζί για να δούνε τι θα φάνε ακόμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Οι ίδιοι στα φαγοπότια πάλι. ΠΑΣΟΚ Μαζί τα έφαγαν. Πρώτα ο Πολίτης, θα ισοπεδωθεί!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤEΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ.

Clipart

29 Μαρ 2011

Η κυβέρνηση σαν κάλος υποτακτικός στην εργοδοσία προσπαθεί να μειώσει το κύρος του Σ.ΕΠ.Ε..

Τα τσιράκια της εργοδοσίας υποβαθμίζουν το ΣΕΠΕ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης, με αφορμή την “ειδική σύσκεψη” του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Μ. Χάλαρη, με εκπροσώπους επιχειρήσεων και Επιθεωρητών Εργασίας, έκανε την συνημμένη δήλωση.

Επίσης για το ίδιο θέμα και στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
για την κα. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
την ανακοίνωση - καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ), με την οποία οι εργαζόμενοι στο Υπ. Εργασίας αφού τονίζουν ότι «ο ενημερωτικός – συμβουλευτικός ρόλος, τόσο του Υπουργείου όσο και της Επιθεώρησης Εργασίας, γίνεται μόνο μέσα από τις θεσμοθετημένες και ανοικτές διαδικασίες και όχι από επιλεγμένες κλειστές συσκέψεις και μάλιστα σε γραφεία εκτός της Υπηρεσίας μας», καταγγέλλουν «τη συγκεκριμένη διαδικασία η οποία δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του Υπουργείου μας και της λειτουργίας της Επιθεώρησης Εργασίας» και ζητάνε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου «να προστατεύσουν το θεσμό της Επιθεώρησης Εργασίας από οποιαδήποτε «έξωθεν» επιρροή, να μην επιτρέψουν ξανά τέτοιου είδους διαδικασίες οι οποίες το μόνο που θα μπορούσε κάποιος καλόπιστα να αποδεχτεί, είναι ότι προάγουν τις δημόσιες σχέσεις αυτού που τις προκαλεί»..

Δήλωση Μιχάλη Κριτσωτάκη
ΕΛΕΓΚΤΕΣ (ΣΕΠΕ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ (ΣΕΒ) ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ) με ανακοίνωσή της από τις 11.03.2011, καταγγέλλει ότι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ, με πρωτοβουλία του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) κ. Χάλαρη, σύσκεψη εκπροσώπων 30 περίπου επιχειρήσεων και 15 Επιθεωρητών Εργασίας, οι οποίοι κατά σύμπτωση (!) ελέγχουν αυτές τις επιχειρήσεις.
Δεν μας εκπλήσσει καθόλου αυτό το γεγονός! Εκτιμούμε ότι αποτελεί λογική συνέπεια της πολιτικής που ακολουθεί το Υπουργείο Εργασίας και γενικότερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της πλήρους απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, την οποία με απόλυτη συνέπεια εφαρμόζει το Υπουργείο Εργασίας υπό την στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση της Τρόικας, παρά τους κατά καιρούς λεονταρισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου, οδηγεί στην ικανοποίηση των χρόνιων αιτημάτων και απαιτήσεων των εκπροσώπων του κεφαλαίου και φυσικά στην απαξίωση των εργασιακών σχέσεων και της ίδιας της εργασίας.
Ένα ολόκληρο χρόνο το Υπουργείο Εργασίας καθυστερεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ΣΕΠΕ. Στις 28 Ιουλίου 2010, είχα τονίσει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας κ. Λοβέρδο: «…δεν θέλετε να έχετε ελεγκτικούς μηχανισμούς και ασφαλιστικές δικλείδες και νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος που δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα που δεν το θέλουν…».
Το συγκεκριμένο γεγονός που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μας.
Η κυβέρνηση καθυστερεί συνειδητά την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ΣΕΠΕ, μέχρις ότου νομοθετήσει πλήρως την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και των εργασιακών σχέσεων, μέχρις ότου ικανοποιήσει απολύτως τις επιταγές του κεφαλαίου που εκφράζονται και από το Μνημόνιο.
Όλη η συζήτηση που γίνεται αυτές τις μέρες περί αυτού του νομοσχεδίου είναι στην βάση διαρροών. Κανένα σχέδιο νόμου επίσημα δεν έχει κατατεθεί ούτε στην Βουλή, ούτε στην περίφημη διαβούλευση!
Όπως και καμία αντίδραση στις σοβαρότατες καταγγελίες της ΟΣΥΠΕ δεν υπήρξε από την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, παρ’ όλο που και η κ. Κατσέλη και ο κ. Κουτρουμάνης είναι καθημερινά σχεδόν στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια της χώρας.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά πως δεν εκπλησσόμαστε από τις ενέργειες του Υπουργείου Εργασίας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της χώρας σε συντονισμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, που υλοποιεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις ευχές και ευλογίες της Τρόικας και του μεγάλου κεφαλαίου.
Η νίκη θα είναι των εργαζομένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκπληξη.

Ένας μαθηματικός γρίφος που δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πάρτε μολύβι και χαρτί:

1.Ορίστε ένα αριθμό για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

2.Πολλαπλασιάστε αυτό τον αριθμό με το δύο (2).

3.Προσθέστε πέντε (5).

4.Πολλαπλασιάστε με πενήντα (50).

5.Αν τα γενέθλιά σας γι ’αυτό το χρόνο έχουν περάσει, προσθέστε 1760. Αλλιώς προσθέστε 1759.

6.Αφαιρέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο χρόνο γέννησής σας (π.χ.: 1941, 1973, κλπ.).

Σ ’αυτό το σημείο έχετε φτάσει να έχετε ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο αριθμό (π.χ. 130, 351, 015, 2437 κλπ).


Το πρώτο ψηφίο αυτού του αριθμού (αν είναι 3ψηφιος, ή τα πρώτα 2 ψηφία αν είναι 4ψηφιος) πρέπει να είναι :

ο αριθμός για το πόσες φορές θέλετε να κάνετε sex την εβδομάδα

Αλλά η έκπληξη έρχεται τώρα !!!!

Τα υπόλοιπα δύο ψηφία αντιστοιχούν …

Στην ηλικία σας!!!!!